کد خبر: ۹۷۲۸۹
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۵

مشایی: رئیس‌جمهوری تاکید کرده‌اند با عامل فساد، در هر جایی که باشد برخورد شود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: اسفندیار رحیم مشایی در حاشیه جشن هسته‌ای در جمع خبرنگاران در مورد افشاگری‌ةای اخیر برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: این‌ها به اصطلاح ترفندهای دشمنان ماست از بیرون كه توسط عوامل داخلی اجرا می‌شود. 

وی با بیان این‌كه  ملت و دولت یک‌بار دیگر فصل جدیدی از تلاش را شروع كرده‌اند تا جایگاه ایران ارتقا پیدا كند، گفت: البته دولت در برابر این توطئه‌ها تا آن‌جایی كه لازم باشد از مسیر قانونی از حقوق خود دفاع می‌كند و در این مورد هم به صورت جدی دفاع خواهیم كرد و این سخنان مانع از حركت و تلاش گسترده دولت نخواهد بود. 

وی در پاسخ به این سوال كه آیا در مورد این اتهامات تحقیقاتی صورت گرفته است؟ گفت: آقای رییس‌جمهور بارها تاكید كرده‌اند در هر جایی كه عامل فساد باشد، باید با آن برخورد شود و هیچ استثنایی هم در مورد هیچ‌كس وجود ندارد و طبیعتا راه برخورد با فساد هم پیگیری‌های قانونی است اما وارد كردن این‌گونه اتهامات به منظور ایجاد شایعات و دلسردی مردم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین