کد خبر: ۹۹۹۰۸
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۰

تنها نصف حق بيمه فرهنگيان، در بيمه طلايی از سوی دولت پرداخت می‌شود

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: باید از 12 هزار تومان حق بیمه، 6 هزار تومان آن را فرهنگیان بپردازند اما با یک جابجایی که قرار است انجام شود این مبلغ را خود وزارتخانه پرداخت می کند/در حال پیگیری کارت طلایی درمان فرهنگیان بازنشسته هم هستیم.
وزير آموزش وپرورش با تاكيد بر اينكه در طرح بيمه طلايی فرهنگيان باید از 12 هزار تومان حق بیمه، 6 هزار تومان آن را فرهنگیان بپردازند، گفت: عدم پرداخت اين 6 هزار تومان يک شبهه‌ای است که باید برطرف شود. 

حميد رضاحاجی‌بابايی در پاسخ به اين سوال كه چرا در حال حاضر در حق بيمه فرهنگيان به جای 6 هزار تومان تمام 12 هزار تومان كسر میشود، گفت: اين یک شبهه‌ای است که باید برطرف شود، باید از 12 هزار تومان حق بیمه، 6 هزار تومان آن را فرهنگیان بپردازند اما با یک جابجایی که قرار است انجام شود این مبلغ را خود وزارتخانه پرداخت می‌کند و هزینه اضافه دیگری از فرهنگیان دریافت نمی‌شود. 

حاجی بابایی ادامه داد: در حال پیگیری کارت طلایی درمان فرهنگیان بازنشسته هم هستیم. 

وي در ادامه با تاكيد بر اينكه از نظر قانونی در بحث بیمه طلایی فرهنگیان مقرر شد معلمانی که پدر و مادرشان را تحت پوشش قرار می‌دهند مبلغ بیمه تکمیلی از طریق پرداخت جداگانه توسط سرپرست (کارمند) صورت گیرد، گفت: بیمه طلایی فرهنگیان جزو بهترین بیمه‌هاست و معتقدم هر خدمتی که می‌خواهیم در آموزش و پرورش به انجام برسانیم باید مستقیماً به معلم برسد و استان‌ها نیز نباید هیچ دخالتی در این فرایند داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین