کد خبر: ۱۱۵۶۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۷

افشای رشوه 15 میلیون دلاری قطر به زیدان

آفتاب‌‌نیوز :

آفتاب: روزنامه "هرالد تریبون" استرالیا از مبلغی كه زین الدین زیدان بابت حمایت از قطر در راه میزبانی جام جهانی 2022 از مقامات این كشور دریافت كرده، پرده برداشت.

بسیاری از مردم جهان هنوز در این فكرند كه كشور كوچكی همچون قطر چگونه موفق شده میزبانی جام جهانی 2022 را از آن خود كند. در این بین نقش چهره‌های ورزشی پراهمیت است كه در این خصوص می‌توان به حمایت زیدان، بازیكن پیشین تیم فوتبال فرانسه، از قطر اشاره كرد. 

بر پایه گزارش "هرالد تریبون"، زیدان بابت این حمایت مبلغ 15 میلیون دلار از قطری‌ها پول دریافت كرده است.

این روزنامه گزارش داده انتظار نداشته باشید زیدان هدایت تیم فوتبال قطر را هم بر عهده بگیرد و یا به این تیم كمک كند. 

زیدان پس از اینكه قطر در رقابت با كشوری مثل آمریكا به عنوان میزبان جام جهانی 2022 انتخااب شد، خوشحالی خود را از اینكه یک كشور عربی برای نخستین بار میزبان رقابت‌های جام جهانی شده، بر زبان آورد.

پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، گابریل باتیستوتا، بازیكن پیشین تیم ملی آرژانتین و رونالد دی بوئر هلندی هم در انتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی نقش داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
سمانه
|
United States of America
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۶/۱۰/۰۲
0
0
بندگان خدا دستشون بَنده
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین