کد خبر: ۱۳۱۳۶۳
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۹

احمدی‌نژاد: با اجرای هدفمندی یارانه‌ها کسی محتاج نان شب نیست

برهم زنندگان همدلی عقب مانده سیاسی هستند
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: محمود احمدی‌نژاد با تاکید بر سازندگی ایران گفت: وجود فقر در کشور عیب است و خوشبختانه با اجرای طرح یارانه‌ها و پرداخت نقدی کسی محتاج نان شب نیست. 

محمود احمدی‌نژاد پیش از ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح نیروگاه علی آباد کتول افزود: ساختن ایران مهمترین کار مکتبی و دینی است.

وی اظهار داشت: اگر حتی به فکر نسل‌های خودمان باشیم و هیچ آرمان انقلابی و الهی و جهانی را دنبال نکنیم، باید ایران ساخته شود، درحالیکه ایران دارای آرمان الهی و انسانی است.

وی عنوان کرد: اگر ملت و سرزمینی آباد نباشد و ساخته نشود، همیشه نیازمند دیگران است و ملتی که نیازمند باشد، آماده پذیرش تحمیلات سیاسی و فرهنگی است.

احمدی‌نژاد گفت: ملتی که پیشرفته و مقتدر است کسی نمی‌تواند راه و روش خود و اندیشه‌ها سیاست‌های استعماری را به آن تحمیل کند و ملت باید روی پای خود ایستد و نیازهایش را در بالاترین سطح تامین کند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه همه منابع در کشور تامین است، گفت: غنی‌ترین منابع در کشور وجود دارد و باید از این منابع استفاده بهینه کرد.

ایران آرمان الهی را دنبال می‌کند

احمدی‌نژاد افزود: ملت ایران آرمان الهی را دنبال می‌کند و ایران ملتی مکتبی و دارای اعتقاد ناب الهی است.

احمدی‌نژاد گفت: اگر ما دنبال اصلاح جهان نباشیم دیگران خود را بر ما تحمیل می‌کنند و اگر دنبال ایجاد نظام عادلانه نباشیم دیگران نظم ظالمانه‌شان را حاکم می‌کنند.

وی اظهار داشت: ما نمی‌توانیم بگوییم درها را می‌بندیم و کاری به دنیا نداریم و این مسأله امری نشدنی است.

احمدی‌نژاد گفت: ملت عقب‌افتاده و فقیر نمی‌تواند در جهان نقش‌آفرینی کند و کسی حرفش را گوش نمی‌دهند و در حال حاضر بیش از 100 کشور از مجموع کشورهای جهان در مبادلات جهانی نقش ندارند.

احمدی‌نژاد گفت: ساختن ایران اسلامی با همدلی ممکن است و همه اندیشه‌ها برای ساختن و اصلاح باید تمرکز شود و این نقطه کینه شیاطین است.

وی گفت: شیاطین آن قدر که از پیشرفت ایران می‌ترسند از چیزی نمی‌هراسند و پیشرفت کشور آنان را به وحشت انداخته است.

وی عنوان کرد: امروز دشمنان از فرهنگ، اندیشه و آرمان‌های ما می‌ترسند و زمانی این ادیشه می‌تواند جهانگیر شود که پیشرفته باشیم و فاصله طبقاتی وجود نداشته باشد.

وی افزود: زمانی فرهنگ و فکر ما در جهان حاجم و اثرگذار خواهد شد که پشت سرش یک الگوی عملی ارائه دهیم.

احمدی‌نژاد گفت: هرکس با هر شعار و تابلویی بخواهد عزم ملت را در مسیر ساختن بر هم زند اگر نگوییم عنصر دشمن است حتما یک عقب‌مانده سیاسی به تمام معناست.

احمدی‌نژاد گفت: ساختن کشور زحمت دارد و باید کار کنیم و باید همه دلسوزان و کارآفرینان دست به دست هم دهند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه وجود فقر در کشور عیب است افزود: خوشبختانه با اجرای طرح یارانه‌ها و پرداخت نقدی کسی محتاج نان شب نیست.

وی عنوان کرد: ساختن ایران مهمترین مسأله است و هر کس دلش برای خودش، کشور و دین می‌سوزد باید در این زمینه تلاش کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
0
0
ادم متاثرمیشه ازگفته های نسنجیده ریس جمهوربخاطراینکه واقعیت رونمیبینه.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین