کد خبر: ۱۴۶۳۱۱
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۶

رژيمي براي جوان سازي پوست

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دكتر فرانک قاضی میرسعید، متخصص پوست و مو در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: در اینجا به معرفی چند مواد غذایی جوان کننده پوست می پردازم.

**کیوی سرشار از ویتامین C و خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می کند

میرسعید تصریح کرد: کیوی سرشار از ویتامین C است به همین دلیل خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ کرده و روند پیری را متوقف می کند.

وی با بیان این مطلب افزود: ویتامین C به لطف عملکرد آنتی اکسیدانی اش از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کند چراکه رادیکال های آزاد به سلول های پوست آسیب زده و باعث از بین رفتن جوانی و شادابی پوست می شود.
وی تأکید کرد: ویتامین C با اثرات منفی استرس که عامل پیری پوست است نیز مقابله می کند.

**تخم مرغ نرمی و لطافت پوست را تضمین می کند

این متخصص پوست و مو گفت: تخم مرغ به ویژه زرده آن به دلیل دارا بودن ویتامین A از پوست محافظت کرده و لطافت و نرمی آن را تضمین می کند.

وی ادامه داد: ویتامین A از لایه داخلی پوست در برابر اشعه ماورا بنفش محافظت کرده و از پیدایش چین و چروک پیشگیری می کند به همین دلیل است که در اکثر کرم های ضد چروک از ویتامین A با نام رتینول استفاده می شود.

**قند و شیرینی جات سبب تضعیف قدرت دفاعی پوست می شود

میرسعید تشریح کرد: تا می توانید از مصرف مواد غذایی خیلی شیرین مانند انواع شیرینی ها و قندها و... دوری کنید.

وی ادامه داد: زیاده روی در مصرف قند باعث می شود کلاژن پوست نتواند به طور کامل بازسازی شود و این امر باعث از بین رفتن خاصیت ارتجاعی و مقاومت پوست می شود. 

میرسعید تأکید کرد: منظور از غذاهای شیرین، شیرینی های صنعتی است و هیچ ربطی به میوه های شیرین ندارد.

**کلم ها سلاحی هستند در مقابل چین و چروک پوست

این متخصص پوست و مو تصریح کرد: کلم قرمز، سفید، گل کلم و به طور کلی همه کلم ها سلاحی هستند در مقابل چین و چروک پوست.

وی با بیان این مطلب افزود: این مواد غذایی سرشار از ویتامین E-A-C هستند که با رادیکال های آزاد مقابله می کنند و مقابله با رادیکال آزاد یعنی مقابله با پیری پوست.

وی اظهار کرد: واقعیت این است که تمام مواد غذایی حاوی برگ سبز همین خاصیت را دارد مانند اسفناج، جعفری و... که این قبیل مواد غذایی حاوی فولات، ویتامین B9 و سیلیس هستند که اولی باعث احیای سلول های پوست شده و دومی در ساخت کلاژن که نرمی بافت های پوستی را تضمین می کند دخالت دارد.

به گزارش قاصد،وی خاطرنشان کرد: بهتر است این مواد غدایی را خام میل کنید و اگر ترجیح می دهید که پخته باشند بهتر است بخار پزشان کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین