کد خبر: ۱۹۰۱۷۸
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴

واکنش علی‌دایی به پیشنهاد یک تیم‌عربی

ستاره سابق تیم فوتبال کشورمان و سرمربی کنونی تیم راه آهن تهران، پیشنهاد سرمربیگری یک تیم عراقی را رد کرد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: در روزهای اخیر پیشنهادی از سوی ˈمحمد سعد مردان ˈ تاجر عراقی به دایی برای هدایت تیم فوتبال نجف اشرف ارائه شد.
 
ستاره سابق تیم فوتبال کشورمان و سرمربی کنونی تیم راه آهن تهران، پیشنهاد سرمربیگری یک تیم عراقی را رد کرد.
 
خبرگزاری الامل عراق روز یکشنبه نوشت:این مربی ایرانی هدایت تیم فوتبال ˈ نجف اشرف ˈ در لیگ برتر باشگاههای عراق را رد کرد.
 
 الامل به نقل از یک منبع آگاه افزود:در روزهای اخیر پیشنهادی از سوی ˈمحمد سعد مردان ˈ تاجر عراقی به دایی برای هدایت تیم فوتبال نجف اشرف ارائه شد اما وی این پیشنهاد را رد کرد.
 
 این منبع که یکی از نزدیکان این تاجر عراقی می باشد،افزود:ˈمردانˈ که یکی از بازرگانان اهل نجف اشرف می باشد و بصورت گسترده با ایران تجارت می کند برای راضی کردن این مربی ایرانی جهت هدایت تیم نجف اشرف تماس گرفته است.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی افزود:دایی عنوان کرده است که در حال حاضر در اندیشه مربیگری در فوتبال عراق نمی باشد و می خواهد با پایان گرفتن لیگ برتر ایران کمی استراحت کند و سپس هدایت یک تیم ایرانی را در فصل آینده بر عهده بگیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین