رکورد سرعت خودرو الکتریکی سبکوزن شکست
یک تیم انگلیسی از ثبت رکورد جدید جهانی سرعت خودرو الکتریکی سبک وزن با 328.6 کیلومتر در ساعت خبر داده است.
آفتابنیوز :
آفتاب: این خودرو که توسط شرکت فناوریهای مسابقه درایسون تولید شده، رکورد قبلی 281.6 را که در سال 1974 ثبت شده بود، در پایگاه نیروی هوایی رویال در یورکشایر شکست.
پل درایسون، رئیس این شرکت که رانندگی این خودرو را برعهده داشت، اظهار کرد که این دستاورد برای نمایش قابلیتهای خودروی الکتریکی طراحی شده است.
وی شرکت درایسون را در سال 2007، هنگامی که یکی از وزرای دولت کارگر بود، بنیان نهاد.
این رکورد با استفاده از یک خودروی سری Lola B12 Le Mans بدست آمده که در آن یک سیستم موتور- باتری سبک برای ارائه 850 اسب بخار نصب شده است.
به گزارش ایسنا، شرکت درایسون برای تولید فناوریهای خودروی سازگارتر با محیط زیست کار کرده و از رقابتهای موتوری به عنوان ابزاری برای متمرکز کردن تلاشهایش استفاده میکند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه