کد خبر: ۲۰۳۳۷۵
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵

شاخص بورس تهران دوباره رکورد زد/عبور از 57 هزار واحد

شاخص بورس تهران در نیمه معاملات امروز به رکورد جدیدی دست یافت و برای اولین باردر تاریخ بازار سرمایه از کانال 57 هزار واحدی گذشت.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: در ادامه روند صعودی قیمت ها در بازار سرمایه، شاخص بورس تهران به رکورد جدیدی دست یافت و در نیمه معاملات امروز برای اولین بار از کانال 57 هزار واحدی عبور کرد.

به این ترتیب با افزایش قیمت سهام شرکتها و رشد تقاضا در بورس تهران، دماسنج بازار سرمایه 497 واحد رشد کرد و به راحتی از خط مقاومت 57 هزار واحدی گذشت.

شرکتهای فولاد مبارکه،ملی مس،بانک ملت،مپنا،چادرملو،فولاد خوزستان،توسعه معادن و فلزات،بانک صادرات،سرمایه گذاری غدیر،بانک تجارت و گل گهر بیشترین تاثیر را در رشد امروز شاخص بورس گذاشتند.

به گزارش ایسنا،این دومین رکورد شکنی شاخص بورس تهران در مرداد ماه و نوزدهمین رکورد شکنی از ابتدای سال تا کنون است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین