رسول خادم: امیدوارم روزی با تیم دوم قهرمان جهان شویم
رییس فدراسیون کشتی با تبریک قهرمانی فرنگیکاران در جام جهانی ابراز امیدواری کرد تا روزی ایران بتواند با تیم دومش قهرمان جهان شود.
آفتابنیوز :
آفتاب: رسول خادم پس از قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی در جام جهانی اظهار کرد: خدا را شکر که کشتیگیران ما توانستند انتظارات مردم و دوستداران را برآورده کنند. با اینکه شرایط داوری نامناسب بود فرنگیکاران ما با قدرت روسیه را شکست دادند و قهرمان جهان شدند. از تمام کشتیگیران، مربیان و کادر پزشکی تیم تشکر میکنم که با زحمت و تلاش این قهرمانی را به دست آوردند.
به گزارش ایسنا، رییس فدراسیون کشتی با تبریک این قهرمانی به تمام مردم ایران، بیان کرد: خیلی خوشحالم که توانستیم در ایران قهرمان جهان شویم. امیدوارم روزی با حمایت همین مردم با تیم دوممان در دو رشته فرنگی و آزاد قهرمان جهان شویم.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه