آفتابنیوز : معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این مذاکره نمایندگی سایر کشورهای اروپایی و امریکا را هم به عهده دارد ضمن آن که قرار است معاونان وزیر امور خارجه فردا نشست هایی دو جانبه با معاونان وزیران خارجه کشورهای 1+5 هم داشته باشند.
معاون وزیر امور خارجه امریکا هم از امروز به گفت و گو ها پیوسته است.
در صورتی که مذاکرات بخوبی پیش برود، متن اولیه پیش نویس توافق جامع نوشته و در نشست ایران و 1+5 که فردا برگزار می شود، مطرح خواهد شد.
قرار است در مذاکرات وین پرانتزها و موارد اختلافی به حداقل برسد و پس از آن نوبت وزیران است که آن را تایید کنند.
همزمان با معاونان وزیر امور خارجه، کارشناسان ایران و اروپا با هدایت حمید بعیدی نژاد و استفان کلمنت بر روی ضمائم کار می کنند.
به گزارش ایرنا، درصورتی که متن توافق به رشته تحریر در آید حدود 20 صفحه و ضمائم آن حدود 50 صفحه خواهد بود.