رئیسجمهور مصر 100 زندانی را عفو کرد
رئیس جمهور مصر امروز(چهارشنبه) 100 زندانی شامل سه خبرنگار محکوم شده شبکه الجزیره را مشمول عفو کرد.
آفتابنیوز :
فرمان این عفو یک روز قبل از سفر عبدالفتاح السیسی به نیویوک به منظور شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل صادر شد.
ماه گذشته میلادی سه خبرنگار شبکه الجزیره شامل محمد فهمی که تابعیت کانادایی دارد، باهر محمد مصری و پیتر گرست استرالیایی در جریان محاکمه مجدد به اتهام فعالیت رسانهای بدون مجوز و انتشار مطالب آسیبرسان به کشور مصر به سال زندان محکوم شدند. گرست در ماه فوریه از مصر استرداد شده بود.
یک سخنگوی دولت کانادا اظهار کرد، این کشور از این فرمان عفو خرسند بوده و به بازگشت محمد فهمی از مصر به کانادا کمک خواهد کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، این فرمان عفو از سوی منابع امنیتی و خبرگزاری دولتی مصر اعلام شد. خبرگزاری دولتی مصر گزارش کرده از جمله افراد عفو شده، زندانیانی که قانون ممنوع بودن اعتراض بدون مجوز در سال 2013 را نقض کردند و همچنین برخی زندانیان بیمار هستند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه