کد خبر: ۳۲۶۸۵۲
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۷

شهاب حسینی از بی انگیزگی اش در سینما می گوید

در ماهنامه‌ 24 علاوه بر مرور چهره‌ها، تولیدات و بازیگرانِ ماه، گفت‌وگوی شهرام مکری با علیرضا داودنژاد درباره‌ فیلم روغن مار و فیلمسازی دیجیتال منتشر شده است.
آفتاب‌‌نیوز : شصت‌و‌نهمین شماره‌ی مجله‌‌24با گفت‌وگوی با شهاب حسینی درباره‌ کارنامه‌ بازیگری و افت‌ و ‌خیزهای آن منتشر شد.

حسینی در این گفت‌وگوی مفصل از بی‌انگیزگی اش در سینمای ایران، بی علاقگی اش به بازیگری و تمایل به تهیه‌کنندگی فیلم‌های دلخواهش می گوید و از وضع نابسامان تولید و اکران فیلم‌ها در کشور انتقاد می کند.



در ماهنامه‌ 24 علاوه بر مرور چهره‌ها، تولیدات و بازیگرانِ ماه، گفت‌وگوی شهرام مکری با علیرضا داودنژاد درباره‌ فیلم روغن مار و فیلمسازی دیجیتال منتشر شده است. نقد و بررسی فیلم‌های روغن‌مار، داره صبح می شه، چهارشنبه 19 اردیبهشت و 360 درجه و همین‌طور گزارشی درباره‌ی ویژگی ها و آسیب‌های جلسات دورهم‌فیلم‌بینی و کلاس‌های درس سینمای در کافه‌ها و کتابفروشی ها از دیگر مطالب بخش سینمای ایران شماره‌ جدید مجله است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین