کد خبر: ۳۳۳۰۴۶
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰

احمدرضا احمدی: مشکل خاصی ندارم و استراحت می‌کنم

احمدرضا احمدی، شاعر و نویسنده شناخته شده کشورمان هم اکنون در منزل استراحت می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز : احمدرضا احمدی، شاعر در خصوص اوضاع سلامتی این روزهای خود گفت: هر چند که در روزهای گذشته در بیمارستان بستری بوده و در شرایط نامناسبی قرار داشته‌ام اما در حال حاضر و پس از برگشت به منزل مشکل چندانی نداشته و استراحت می‌کنم.

گفتنی است این شاعر در روزهای اخیر به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان آتیه بستری شد و با انتشار این خبر در رسانه‌ها موجب نگرانی شاعران و مخاطبانی شد که به اشعار احمدی علاقه داشته‌اند اما وی دیروز به منزل خود بازگشت ودر حال حاضر برای بهبودی کامل استراحت می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، خاطرنشان می‌شود که احمدی تا به امروز آثاری با عناوین «بهاریه»، «هزار اقاقیا در چشمان تو هیچ بود»، «همه شعرهای من»، «ساعت 10 صبح بود»،‌ »روزی برای تو خواهم گفت» و «عزیز من» را روانه بازار کتاب کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین