صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۳۷۱۴۴۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۰
معاون اول قوه قضائیه در جمع خبرنگاران اعلام کرد:
بازداشت 19 نفر از اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری تبریز/ صدور حکم برای جهرمی و 40 نفر دیگر در پرونده فساد 3 هزارمیلیاردی
معاون اول قوه قضائیه از بازداشت 19 نفر از اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری تبریز خبر داد و گفت: در این پرونده 31 نفر تحت تعقیب قرار گرفتهاند که 19 نفر بازداشت و بقیه با قرار وثیقه آزاد شدند.
آفتابنیوز : 

حجتالاسلام محسنی اژهای در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال فارس درباره انتشار اخباری مبنی بر بازداشت برخی از اعضای شورای شهر تبریز گفت: بر اساس اطلاعاتی که از دادستان گرفتم در این پرونده 31 نفر تحت تعقیب قرار گرفتند که برای 19 نفر قرار بازداشت صادر شده و بقیه افراد با قرار وثیقه آزاد شدند.
به گزارش آفتاب، وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره اینکه حکم جهرمی در پرونده فساد 3 هزار میلیاردی صادر شده است یا نه، گفت: بله، کلاً احکام چهل و چند نفری که در این پرونده بودند صادر شده است.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۳
حکایت ... اکر قرار مست کیرن باید هر انچه هست کیرن جای تاسف دریک شهر تبریز هر انچه که هست کیرن
جناب جانشین کل مرتضوی با آن همه اتهام به اندازه جریمه سرعت در اتوبان جریمه شد !
آقای محسنی اژه ای دادگاه احمدی نژاد نتیجه اش کی معلوم می شود؟

