کد خبر: ۳۷۱۹۳۸
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۱

خروج قطار باری زاهدان - بم از ریل

سرپرست اداره کل راه آهن جنوب شرق گفت: قطار باربری حامل سوخت که از زاهدان به سمت بم در حال حرکت بود به دلیل خارج شدن یکی از چرخ­های قطار از ریل در محور شوره گز- رودشور متوقف شد.
آفتاب‌‌نیوز : سرپرست اداره کل راه آهن جنوب شرق گفت: قطار باربری حامل سوخت که از زاهدان به سمت بم در حال حرکت بود به دلیل خارج شدن یکی از چرخ­های قطار از ریل در محور شوره گز- رودشور متوقف شد.

به گزارش ایسنا، مجید ارجونی افزود: انباشته شدن بیش از حد شن روی ریل دلیل خارج شدن چرخ قطار از ریل بوده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه این توقف هیچ خسارتی به قطار و ریل وارد نکرده است و برای برگرداندن قطار به ریل جرثقیل اعزام شد.

ارجونی خاطر نشان کرد: به دلیل مسدود بودن مسیر، قطاری که از کرمان به سمت زاهدان در حال حرکت بود در فهرج متوقف شد و بعد از باز شدن مسیر به حرکت خود ادامه داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین