صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۳۷۲۶۵۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
رییس مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان گیلان:
از مصرف سوسیس، کالباس و همبرگر خودداری کنید
رییس مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان گیلان گفت: مصرف گوشت قرمز را محدود و از مصرف گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر خودداری نمایید.
آفتابنیوز :
دکتر فریبرز منصور قناعی در گفتگو با ایسنا، با تاکید بر عدم استفاده زیاد از مصرف گوشت قرمز اظهار کرد: مصرف گوشت قرمز را محدود و از مصرف گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر خودداری نمایید.
وی با بیان اینکه بهتر است چربی دریافتی از چربیهای گیاهی باشد، گفت: این چربیها شامل روغن زیتون، آفتابگردان، مغزها و دیگر چربیهای مفید در مواد غذایی نظیر ماهی است.
رییس مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان گیلان با بیان اینکه لازم است مصرف چربیهای حیوانی محدود شود یادآور شد: چربیهای ترانس برای سلامتی مضر میباشند و باید از مصرف آنها پرهیز شود.
دکتر قناعی ادامه داد: این نوع چربی در انواع مواد غذایی فرآوری شده، فست فود، مواد غذایی سرخ شده، غذاهای یخ زده، کیک، بیسکویت، روغنهای جامد و مارگارین یافت میشود.
وی در پایان تاکید کرد: مصرف قندهای ساده به 10 درصد کل انرژی یعنی معادل 50 گرم در روز محدود کنیم.
دکتر فریبرز منصور قناعی در گفتگو با ایسنا، با تاکید بر عدم استفاده زیاد از مصرف گوشت قرمز اظهار کرد: مصرف گوشت قرمز را محدود و از مصرف گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر خودداری نمایید.وی با بیان اینکه بهتر است چربی دریافتی از چربیهای گیاهی باشد، گفت: این چربیها شامل روغن زیتون، آفتابگردان، مغزها و دیگر چربیهای مفید در مواد غذایی نظیر ماهی است.
رییس مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان گیلان با بیان اینکه لازم است مصرف چربیهای حیوانی محدود شود یادآور شد: چربیهای ترانس برای سلامتی مضر میباشند و باید از مصرف آنها پرهیز شود.
دکتر قناعی ادامه داد: این نوع چربی در انواع مواد غذایی فرآوری شده، فست فود، مواد غذایی سرخ شده، غذاهای یخ زده، کیک، بیسکویت، روغنهای جامد و مارگارین یافت میشود.
وی در پایان تاکید کرد: مصرف قندهای ساده به 10 درصد کل انرژی یعنی معادل 50 گرم در روز محدود کنیم.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۱
این نسخه ای که ایشون میپیچه بدرد پولدارها میخوره.
