کد خبر: ۴۱۰۳۶۴
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹

آیت الله خاتمی : توطئه دشمنان بی اثر است

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت : توطئه دشمنان بی اثر است و این فرهنگ مقاومت 37 سال کشور را حفظ کرده است.
آفتاب‌‌نیوز :
آیت الله سید احمد خاتمی روز جمعه در همایش بزرگ مدافعان حرم در کرمان افزود: عقب نشینی نکنید و مقاومت است که دشمنان اسلام را سر جای خود نشانده است.

به گزارش ایرنا وی تدین، بصیرت، ولایتمداری و مقاومت را چهار سرمایه اصلی بسیج برشمرد و گفت: تدین، پایبندی به دین و ارزش های اسلامی است و عنصر اصلی و ستون فقرات بسیج به شمار می رود.
وی افزود: بصیرت بود که بسیج را در نهم دیماه سال 88 به صحنه آورد و بساط فتنه را جمع کرد.
امام جمعه موقت تهران اظهار کرد: برخی می خواهند فتنه فراموش شود و تا فتنه گران از ملت پوزش نخواهند موج نفرت از فتنه زنده خواهد ماند.
وی گفت: ملت بصیر بیدارند و با جان و دل از انقلاب پاسداری می کنند و بسیجی کانون بصیرت است.
آیت الله خاتمی اضافه کرد: با حقوق های نجومی باید برخورد شود و این حقوق ها به معنای متلاشی بودن سامان کشور نیست.
وی گفت: بسیجی مطیع ولایت است و پشتیبان ولایت فقیه باشید تا کشور آسیبی نبیند و به برکت این پشتیبانی 37 سال انقلاب اسلامی گردنه های سخت را رد کرده است.
ویی افزود: مردم بسیج را با محک ولایت می سنجند و هر مسئولی که ولایی عمل کند را دوست دارند.
عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: از اوایل انقلاب رئیس جمهورهای مختلفی در آمریکا به قدرت رسیدند و همه علیه جمهوری اسلامی ایران توطئه کردند، آنها رفتند ولی ملت ایران مثل سرو، قامت کشیده است و این ملت تا بسیج را دارد دشمنان هیچ غلطی نمی توانند انجام دهند.
وی گفت: تکلیف 8 سال جنگ تحمیلی را بسیج در کنار نیروهای مسلح تعیین کرد و هم اکنون به عنوان بازوان پرتوان این امت و این امام در صحنه است و با تمام قوا از شجره طیبه انقلاب اسلامی دفاع خواهد کرد.
آیت الله خاتمی ادامه داد: 37 سال است که نان مقاومت را می خوریم نه نان مذاکره، ما به بند بند برجام عمل کردیم و غرب بدعهدی کرد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب آنها ناقص عمل کردند.
وی گفت: آنها ده ها بدعهدی کردند و قرار نبود تحریم ها ادامه پیدا کند اما 10 سال دیگر تمدید شد.
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با قدردانی از مذاکره کنندکان داخلی افزود: همانگونکه رهبر معظم انقلاب فرمودند تمدید تحریم، نقض برجام است و قطعا نظام اسلامی واکنش و مقابله خواهد داشت.
همایش مدافعان حرم به مناسبت پنجم آذر سالروز تشکیل بسیج مستضعفین با حضور گردان های عاشورا، بیت المقدس، الزهرا و حوزه های مقاومت بسیج برادران و خواهران در مصلی امام علی (ع) شهر کرمان برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین