کد خبر: ۴۱۳۶۰۰
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶

بازداشت مدیر کانال تلگرامی مستهجن در گرگان

متهم با تحریک افراد به انحرافات جنسی و با ایجاد پروفایل غیر واقعی و تغییر صدا نزدیک به 200عضو را جذب کرده بود.
آفتاب‌‌نیوز : سید مصطفی حقی از بازداشت مدیرکانال تلگرامی مستهجن در گرگان خبر داد و گفت: متهم گروه تلگرامی را تشکیل داده بود که با انتشار محتویات مستهجن از قبیل ویدئو، عکس از طریق سامانه های مخابراتی آن را اداره می‌کرد.

به گزارش میزان، دادستان عمومی و انقلاب گرگان از بازداشت مدیرکانال تلگرامی مستهجن در گرگان خبرداد و گفت: متهم گروه تلگرامی را تشکیل داده بود که با انتشار محتویات مستهجن از قبیل ویدئو، عکس آن را اداره می کرد.

وی در تشریح جزئیات این خبر اظهارکرد: متهم با تحریک افراد به انحرافات جنسی و با ایجاد پروفایل غیر واقعی و تغییر صدا نزدیک به 200عضو را جذب کرده بود.

این مقام قضایی در ادامه افزود: با عنایت به گزارش اولیه پلیس امنیت اخلاقی و مستندات ارائه شده و تحقیقات تکمیلی توسط پلیس فتا متهم دستگیر و پس از تفهیم اتهام با صدور قرار وثیقه توسط شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی وانقلاب مرکز استان گلستان به زندان معرفی شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین