کد خبر: ۴۴۱۵۳۷
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵

محبی‌نیا: مردم نسبت به وعده‌های کاندیداها هشیار باشند

نماینده مردم میاندوآب در مجلس با تاکید بر هشیاری مردم نسبت به وعده‌های کاندیداها گفت: پیش بینی می‌کنم در این دوره شاهد بداخلاقی‌های خاص خود باشیم که احتمال دارد نسبت به دوره‌های گذشته بیشتر هم باشد.
آفتاب‌‌نیوز : جهانبخش محبی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا با انتقاد از عدم تحقق وعده‌های کاندیداها گفت: سالیان سال است که در دوره‌های متفاوت بر ضرورت ارائه وعده‌های عملی از سوی رهبری، بزرگان و نخبگان توصیه و تاکید شده است اما متاسفانه به آن عمل نشده و مطمئن باشید در این دوره هم عمل نخواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: ما اخلاق را در عرصه سیاست جریحه دار کرده‌ایم و باعث و بانی این اتفاق هم نداشتن سازمان و تحزب در کشور است که مردم را با برنامه‌ها و راهکارهایی که می‌خواهیم اداره کنیم به رقابت بکشانیم.

این نماینده مجلس افزود: تا زمانی که تحزب  در این مملکت مسیر خودش را نیافته این دعواهای شخصی و دعواهای مبتنی بر فرد موضوعیت دارد. در این دوره هم پیش بینی بنده این است که شاهد بداخلاقی‌ها و بدنگری‌های خاص خودش خواهیم بود و نسبت به دوره‌های گذشته نه تنها کم نخواهد شد بلکه احتمال دارد بیشتر هم باشد.

نماینده مردم میاندوآب و شاهین دژ در مجلس با تاکید براینکه در این زمان هشیاری مردم بسیار شرط اساسی است گفت: متاسفانه گرفتاری‌های مردم به قدری زیاد است که هرکس با وعده‌هایی از راه می رسد و بخش زیادی از مردم که آگاهی لازم را ندارند به آنها اعتماد می کنند.

محبی نیا در پایان اظهار کرد: وقتی در میدان عمل آن وعده‌ها خود را تهی نشان می‌دهد خصلت بد اجتماعی به وجود می‌آید و جامعه از استدلال جدا شده و نهایتا دچار قضاوت سطحی می‌شویم و آنهایی که وعده‌های آنچنانی می‌دهند یک نوع بازی و نمایش سیاسی را از خود نشان می‌دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین