اجتماعی » عمومی
کد خبر: ۵۶۸۹۵۸
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۳
حمله دو سگ یک آقازاده به دختربچهای در پارک
شاید خیلی از ما گمان میکنیم که داشتن سگ خانگی به معنای اهلی بودن آن باشد. اما در دو روز گذشته تصاویری از حمله دو سگ به یک دختر بچه در پارک لواسان تهران منتشر شد که بازتاب های زیادی داشت.
آفتابنیوز :

ماجرا از این قرار بوده که این دختر بچه موقع مواجه شدن با دو سگ شکاری(آن هم درپارکی که تابلوی« ورود حیوانات ممنوع» در آن نصب بوده) میترسد و با پناه بردن به سمت پدرش با حمله آنها رو به رو میگردد. همین اتفاق در نهایت به جراحت شدید پای این دختربچه و عوارض روحی بعد از آن منجر می شود.
نکته جالب اینجاست که طبق گفته کاربران گویا این دو حیوان وحشی متعلق به فرزند یک آقازاده بوده که همین موضوع هم باعث شده که بعد از شکایت خانواده این دختر بچه با تهدیدی مبنی بر عدم رسیدگی به شکایات و خسارات از جانب صاحبان این دو حیوان مواجه شوند.
این در حالی است که متاسفانه در قانون هنوز بندی درباره مجازات رها کردن حیوانات وحشی اماکن عمومی وجود ندارد.

مهر
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۳
اسم اون آقا رو بده ، به مرتضي علي(ع) قسم ، نصفه شب مار 3 متري تو رختخوابش ميندازم . تازه واي ميستم پليس هم بياد تا با اقازادش با هم توي يك دادگاه محاكمه بشيم.
من هم یه بار با این موضوع مواجه شدم.کسایی که سگ میارن تو اماکن عمومی مخصوصا پارکها حواصشون باشه که کسی مثل من برای دفاع از زن و بچش هر کاری میکنه. جون صاحب سگ از خود سگ هم برام بی ارزش تره..حالا قانون هر چی میخواد باشه
خود این آقازاده ها را ول کنند این یدتر مردم را گاز می گیرند
