درخواست ۷۰ کشور از کره شمالی برای کنار گذاشتن فعالیت های هسته ای
۷۰ کشور جهان با امضای نامه ای از مقامات کره شمالی خواستند تا به فعالیت های هسته ای و موشک های بالستیک پیونگ یانگ پایان داده شود.
آفتابنیوز :
به نقل از آسوشیتدپرس، ۷۰ کشور با امضای نامهای که از سوی فرانسه آماده شده خواستار پایان فعالیتهای هستهای و موشکی کره شمالی شدند.
آمریکا، کره جنوبی، کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکای لاتین از مهمترین امضا کنندگان این نامه هستند.
از هفته گذشته و به دنبال تهدید کره شمالی در خصوص امکان برهم خوردن مذاکرات خلع سلاح هستهای و آزمایش موشکی پیونگ یانگ، حساسیتها در مورد اقدامات کره شمالی بار دیگر افزایش یافت.
اما با این وجود «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا درباره آزمایشهای موشکی اخیر کره شمالی گفت: این آزمایشها کوتاه برد بود و من به هیچ وجه ناقض اعتماد ارزیابی نمیکنم.
ترامپ با بیان اینکه ممکن است زمانی چنین آزمایشهایی موجب بی اعتمادی شوند، تاکید کرد که آزمایشهای اخیر «کاملا استاندارد و عادی» بوده است.
مهر
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه