درخواست عجیب یک قاضی: حکم اشتباه دادم زندانیام کنید
شعبه دوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۴ تهران ( سرقت مسلحانه و مقرون به آزار) در پایان رسیدگی به یک پرونده ضمن صدور کیفرخواست، نوشت: در پایان از معاون دادستان تقاضا دارم با توجه به اینکه بنده نتوانستم عمل به آیه « ان الله یامرو بالعدل و الاحسان» کنم و استقلال و عدالت قضایی ام با دستگیری متهم بدون دلیل مخدوش شد، رونوشتی از پرونده را به دادسرای انتظامی قضات ارسال تا به تخلفات بنده رسیدگی کنند.
این دادیار همچنین نوشته است: همچنین تقاضا دارم رونوشتی جهت اعلام جرم و تخلفات ضابطین به مراجع نظارتی خود ارسال شود و مقدمات رفتن اینجانب به بازداشتگاه پلیس آگاهی را فراهم نمایید تا به مدت ۲۴ ساعت در آنجا باشم تا شرایط بازداشتگاه را درک و من بعد در صدور دستوراتم دقت بیشتری کنم.
دادیار شعبه دوم دادسرای ناحیه ۳۴ با توجه به تبعات حکم صادره خود تصریح کرده است: با توجه به اینکه متهمین اعلام کردند که کارگر هستند و نتوانسته اند حقوق بگیرند، متهمین را به دفتر معاونت دعوت نمایید و یک روز از حقوق ماه آینده بنده به آنها داده تا خسارت وارده جبران شود.
عجیب است؟؟مگه میشه؟افرین،کاش همگانی شود،یعنی میشه!
وای چه قاضی باشرفی.
اگه فیلم نباشه عالیه
چقدر بوجود چنین روحیه ای نیازمندیم
وجدان . محکمه سوزاننده

