صفحه نخست » عمومی
کد خبر: ۶۷۱۸۲۴
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
واکنش آذری جهرمی به سورپرایز شنبه و یکشنبه روحانی
وزیر ارتباطات به سوال یکی از مخاطبانش در اینستاگرام درباره ماجرای شنبه و یکشنبه مدنظر رئیسجمهور پاسخ داد.
آفتابنیوز :
یکی از کاربران اینستاگرام در کامنتی از وزیر ارتباطات درباره شنبه و یکشنبه سوال پرسیده است. شنبه و یکشنبهای که حسن روحانی رئیس جمهور از آن سخن گفته و از آن به عنوان «پیروزی ملت» یاد کرده است.
محمدجواد آذری جهرمی نیز در پاسخ به سوال وی نوشته است: «آمریکا میخواد تحریمها رو تشدید کنه و شورای امنیت سازمان ملل موافقت نخواهد کرد.»


گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۶
اره جان خودت!!!
آنان شدیدترین تحریم هارااعمال کرده اندواروپا هم نظاره گر وازطرفی حداکثر فشارها روی مردم است .آیا به نظر شما آنان پیروند یاما.
تسلیت بازم یه بدبختی بزرگ دیگه در راه است
عجب سوپرایزی.مردم از خوشحالی
هنوز نفهمیده اند که اقتصاد جهانی در اختیار بخش خصوصی است که صد در صد از تحریمهای امریکا پیروی خواهد کرد و لفاظی های دولتهای اروپایی هیچ تاثیری در سخت تر شدن وضعیت اقتصادی کشور نخواهد داشت.
واقعا این کمر ماست که زیر این همه فشار تحریم وگرونی شکسته

