علی اف با وضعیت فنی خودروی سواری تولید مشترک ایران و جمهوری آذربایجان که برای معلولین جنگ قره باغ اهدا شده است، آشنا شد.
کارخانه مشترک خودروسازی «ایران خودرو» و «آذرماش» جمهوری آذربایجان در شهرک صنعتی «نفتچالای» این کشور در 168 کیلومتری جنوب باکو، در سال 2016 میلادی راه اندازی شده است.
کارخانه مشترک خودروسازی خزر از بزرگترین واحد تولیدی این شهرک صنعتی است و ظرفیت تولید آن 10 هزار خودروی سواری شامل مدلهای مختلف در سال است و شرکت ایران خودرو در این واحد تولیدی 25 درصد سهم دارد.
این کارخانه در جریان سفر ماه مارس سال 2018 میلادی «حسن روحانی» رییس جمهوری ایران به جمهوری آذربایجان افتتاح شد.


باز قورباغه رُ رنگ کرده جای یه چیز دیگه قالب کردن، اینکه همون سمندهِ با اسم جدید خزر
این طراحی شاید در سال 1380 کمی جالب بود ولی الان واقعا بسیار ساده و کهنه شده و اصلا جذابیت بصری نداره با تعویض اسم هم نمیشه کتمانش کرد که سمند نیست