تهدید البرهان به اخراج فرستاده سازمان ملل از سودان
رئیس شورای انتقالی سودان تهدید کرد که فرستاده سازمان ملل در این کشور را در صورت "ادامه مداخله" اخراج میکند.
آفتابنیوز :
عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی سودان از فولکر پرتس، فرستاده سازمان ملل به سودان خواست از "مداخله آشکار" در امور این کشور دست بردارد و حد و مرز خود را بداند.
به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، وی افزود: در صورت ادامه مداخله، فرستاده سازمان ملل را اخراج میکنیم. ما از سازمان ملل و اتحادیه آفریقا میخواهیم مذاکرات میان سودانیها را تسهیل کنند و از مداخله در امور سودان دست بردارند.
اخیرا پرتس در سخنرانی در مقابل شورای امنیت اعلام کرد، در صورتی که دوره انتقالی با رهبری غیرنظامیانی که البرهان با کودتای نظامی آنها را برکنار کرد، ازسرگرفته نشود، سودان به سمت فروپاشی اقتصادی و امنیتی و فاجعه بزرگ انسانی پیش میرود.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه