کد خبر: ۸۰۶۲۴۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸

ماجرای کشته شدن نسیم صدقی/ایرنا: هیچ ربطی به اعتراضات ندارد

برخی رسانه های خارج از کشور مدعی شدند که دختری به نام «نسیم صدقی» از ارومیه در جریان اعتراضات با گلوله جنگی به قتل رسیده است. با این حال، خبرگزاری دولت، ایرنا نوشته است که این دختر جوان بخاطر اختلافات خانوادگی کشته شد.
ماجرای کشته شدن نسیم صدقی/ایرنا: هیچ ربطی به اعتراضات ندارد
آفتاب‌‌نیوز :

ایرنا در روایت خود از مرگ صادقی نوشته است: پیگیری از بستگان و دوستان خانم «نسیم صدقی» نشان داد که دلیل فوت این بانو، اختلافات خانوادگی در مکان شخصی بوده و هیچ ربطی به اعتراضات ندارد. البته «مجید داریوش نژاد» از هنرمندان و دوستان نزدیک این خانم فوت شده نیز در استوری پیج شخصی اینستاگرامی خود با تسلیت به خانواده صدقی بیان کرد که قتل «نسیم» هیچ ربطی به اعتراضات ندارد و نشر اخبار کذب در این راستا سبب آزرده خاطر شدن خانواده داغدار می‌شود.

در همین راستا رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی آذربایجان‌غربی در گفت وگو با ایرنا، اظهار کرد: دهم آبان جاری فوت مشکوک یک دختر ۲۳ ساله در یک مکان شخصی در خارج از محدوده شهر به اطلاع پلیس رسید که کارآگاهان جنایی فورا به محل اعزام شدند.

سرهنگ صادق شکری افزود: طی بررسی‌ها مشخص شد که این دختر پس از مشاجره‌های لفظی بر سر اختلافات شخصی و خانوادگی، از ناحیه سینه مورد اصابت گلوله واقع شده و جان باخته است.سه نفر مرتبط با این قتل توسط پلیس دستگیر شده‌اند. قاتل شناسایی شده ولی هنوز متواری است و تلاش‌ها برای دستگیری او ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
0
6
فقط دروغ می گین تاوان اینکارهاتون رو میدین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
0
4
من فکر کردم خودش سکته کرده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
0
4
درست میگن همشون یاخودکشی کردن یا سکته عوضش پلیس هم سکته کردن مردن کسی نکشتنشون
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
0
5
اینم از این بعدی؟؟؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین