جنایت بر سر ارث پدری در فسا
فرمانده انتظامی شهرستان فسا در استان فارس گفت: برادری که طی یک درگیری خانوادگی بر سر میراث پدر، برادرش را با اسلحه شکاری کشته بود، دستگیر شد.
آفتابنیوز :
سرهنگ محمدهاشم قسام دوشنبه ۹ مرداد به خبرنگاران گفت: روز هفتم مرداد، به دنبال یک درگیری خانوادگی، فردی ۲۸ ساله با استفاده از سلاح شکاری، برادرش را در روستای دیندارلوی شهرستان فسا به قتل رساند و متواری شد.
قسام توضیح داد: ماموران پلیس آگاهی فسا با انجام اقدامات سریع و هوشمندانه، متوجه شدند که قاتل به سمت شهرستان داراب در حال حرکت است. کارآگاهان پلیس فسا پس از اخذ نیابت قضایی و با همکاری پلیس داراب، خودروی پراید قاتل را شناسایی و آن را متوقف و قاتل را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی فسا با بیان اینکه قاتل در بازجویی اولیه علت و انگیزه قتل را اختلاف بر سر ارث و میراث عنوان کرد، گفت: پلیس با افرادی که به صورت فردی و یا جمعی اقدام به شرارت و ایجاد ناامنی در جامعه کنند، با قاطعیت برخورد میکند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه