سیاسی » عمومی
کد خبر: ۸۹۹۸۲۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۳
خبر حمله به نخست وزیر عراق رسید و به آمریکاییها اطلاع داد
ظریف: آمریکا قبل از روحانی از حمله به عینالاسد آگاه شده بود
محمدجواد ظریف گفت: آمریکاییها قبل از روحانی و وزارت خارجه از حمله به عینالاسد آگاه شده بودند.
آفتابنیوز :
صادق حسینی فعال رسانهای با انتشار متنی از جواد ظریف نوشت: محمدجواد ظریف وزیر پیشین خارجه جزییات بیشتری از عملیات موشکی به عینالاسد در پاسخ به ترور حاج قاسم بیان کرده است: آمریکاییها قبل از روحانی و وزارت خارجه از حمله به عینالاسد آگاه شده بود. خبر حمله قبل از ما به اطلاع نخست وزیر عراق رسید و به آمریکاییها اطلاع داد.
ظریف این جزئیات را در کتاب جدید خود با نام پایاب شکیبایی منتشر کرده است.

منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۲
وقتی برای حمله به پایگاه مذکور که در خاک عراق است باید حکومت عراق را مطلع می کردند بنابراین معلوم است که آنها به اولین جایی که خبر می دهند فرماندهی پایگاه آمریکایی است!
بر فرض صحت فرمایش آقای دکتر ظریف ، متاسفانه دلیل اصلی مشکلات کشور همین ناهماهنگی ها است ، اگر زودتر و حتی لحظاتی پس از حمله سیستم یکپارچه پدافندی و هواپیمایی کشوری مطلع میشد ، شاید چند ساعت تاخیر در انجام پروازها و هماهنگی دقیق تر باعث میشد آن فاجعه هرگز اتفاق نیفتد.

