ظریف تشریح کرد
آخرین اقدامات شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم
رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم با بیان این که «برای هیچ مسئولیتی کمتر از ۸ پیشنهاد برای رئیسجمهور ارسال نشده است»، از مردم خواست تا به خبرسازیها پر این زمینه توجه نکنند.
آفتابنیوز :
محمدجواد ظریف رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
«سلام. جلسات شورای راهبری بعد از ظهر روز جمعه و صبح و بعدازظهر شنبه ادامه یافت و پیشنهادهای اکثر کمیتهها و پیشنهادهایی که مستقیماً به جناب دکتر پزشکیان ارائه شده بود، بررسی و نتیجه سحرگاه امروز برای رئیسجمهور منتخب محترم ارسال شد.
هنوز تعدادی وزارتخانه و سازمان باقی مانده است. بررسی نامزدهای معاونین موضوعی رئیسجمهور آغاز نشده است. برای هیچ مسئولیتی کمتر از ۸ پیشنهاد برای رئیسجمهور ارسال نشده است. به خبرسازیها توجه نکنید.»
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه