کد خبر: ۹۶۸۲۱۳
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵

تعرفه‌های آمریکا علیه کانادا تعلیق شد

​ترودو گفت که با ترامپ برای تعلیق ۳۰ روزه تعرفه گمرکی به توافق رسیده است.
تعرفه‌های آمریکا علیه کانادا تعلیق شد
آفتاب‌‌نیوز :

«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا گفت: با رئیس‌جمهور ترامپ توافق کردیم که تعرفه‌های گمرکی را حداقل به مدت ۳۰ روز تعلیق کنیم و اقدامات بیشتری برای تقویت مرزها و مبارزه با باندهای قاچاق مواد مخدر انجام دهیم.

دونالد ترامپ نیز درباره این گفت وگو گفت: از نتیجه اولیه‌ای که با کانادا به آن رسیدیم؛ خوشحالم و تعرفه‌های گمرکی به مدت ۳۰ روز تعلیق خواهد شد.

وی ادامه داد: کانادا موافقت کرده است که امنیت مرزهای شمالی ما را تضمین کند و معضل مواد مخدر مرگبار را که به کشور ما وارد می‌شود؛ متوقف سازد.

ترامپ خاطرنشان کرد: کانادا برنامه‌ای برای حفاظت از مرزها به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار اجرا خواهد کرد.

وی افزود: ما نیروی ضربت مشترکی با کانادا برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته و مواد مخدر تشکیل خواهیم داد.

شایان ذکر است رئیس‌جمهوری آمریکا بامداد یکشنبه با امضای یک فرمان اجرایی، تعرفه گمرکی ۲۵ درصدی بر واردات از مکزیک و کانادا وضع کرده بود.

همچنین، یکی از مقامات کاخ سفید اعلام کرده بود: این فرمان شامل واردات تمامی کالاها از کانادا با تعرفه ۲۵ درصدی و محصولات انرژی این کشور با تعرفه ۱۰ درصدی خواهد بود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین