قایدی: بازی با امارات سخت خواهد بود
مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان معتقد است که بازی فردا با امارات با توجه با کیفیت بازیکنان این تیم سخت خواهد بود.
آفتابنیوز :
مهدی قایدی، مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان در نشست خبری پیش از دیدار فرداشب با امارات در هفته هفتم مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: دیدار با امارات بازی مهمی برای ما خواهد بود و امیدوارم بهترین عملکرد را داشته باشیم و با بازی خوب، سال جدید را شروع کنیم و به مردم روحیه خوبی پس از تحویل سال بدهیم.
وی در مورد سطح بازیکنان امارات خاطرنشان کرد: بازیکنان امارات کیفیت خوبی دارند و با خیلی از بازیکنانشان دوست بوده یا هم تیمی بودهام. فوتبال آسیا در حال پیشرفت است و فردا بازی سختی داریم.
قایدی تصریح کرد: امیدوارم کارهای آنالیزی که در جلسات داشتیم را پیاده کنیم و پس از ۴۷ سال با مربی ایرانی یعنی قلعهنویی به جام جهانی صعود کنیم.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه