کد خبر: ۹۷۷۸۹۶
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۵

ثبت ۲۵ کشتار با ۲ هزار و ۲۴۶ قربانی در ساحل سوریه

کمیته حقوق بشر سوریه از ثبت ۲۵ مورد کشتار در ساحل این کشور خبر داد که طی آن دو هزار و ۲۴۶ سوری به دست گروه های حامی جولانی کشته شده اند.
ثبت ۲۵ کشتار با ۲ هزار و ۲۴۶ قربانی در ساحل سوریه
آفتاب‌‌نیوز :

کمیته حقوق بشر سوریه اعلام کرد که ۲۵ مورد کشتار در ساحل سوریه به علاوه ۸۱۱ ویدیو در این خصوص ثبت شده است.

در این گزارش آمده است که نام ۲ هزار و ۲۴۶ قربانی در ساحل سوریه که بیشتر آن‌ها جوان هستند، تایید شده است.

در روز‌های اخیر، مناطق ساحلی سوریه شاهد افزایش تنش‌ها و درگیری‌های خونین بین نیرو‌های امنیتی دولت جدید به ریاست جولانی و مخالفان سیاست‌های او بوده است.

سیاست‌های دولت جدید سوریه، خشم گسترده علویان را برانگیخت و منجر به آغاز تظاهرات در شهر‌های قرداحه، جبله، لاذقیه، طرطوس، حمص و مصیاف شد.

در واکنش به این تظاهرات مسالمت‌آمیز، نیرو‌های نظامی وابسته به جولانی، اقدام به تیراندازی مستقیم به سمت معترضان کردند.

درگیری‌ها به سرعت به مناطق ساحلی سوریه گسترش یافت و در استان لاذقیه و شهرک‌های الحفه، المختاریه و الشیر، درگیری‌های شدیدی رخ داد که منجر به کشته شدن ده‌ها نفر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین