کد خبر: ۹۷۸۱۶۳
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲

زمین‌لرزه بار دیگر نطنز را لرزاند

مدیرکل مدیریت بحران اصفهان گفت: زمین‌لرزه به بزرگی ۴ ریشتر امروز نطنز را لرزاند.
زمین‌لرزه بار دیگر نطنز را لرزاند
آفتاب‌‌نیوز :

منصور شیشه‌فروش، مدیرکل مدیریت بحران اصفهان اظهار داشت: وقوع زمین‌لرزه به بزرگی ۴ ریشتر ساعت ۴ و ۵۹ دقیقه صبح امروز شهرستان نطنز را لرزاند. وی افزود: با بررسی صورت‌گرفته توسط تیم‌های ارزیابی و امدادی خساراتی از این زمین‌لرزه گزارش نشد.

مدیرکل مدیریت بحران اصفهان گفت: باتوجه‌به وقوع پس‌لرزه‌ها طی روز‌های گذشته در منطقه. موضوع در جلسه مدیریت بحران استان با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله مرکز لرزه‌نگاری، مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی، شبکه شتاب‌نگاری، بنیاد مسکن و جمعیت هلال‌احمر بررسی و تمهیدات لازم در راستای اجرای طرح‌های مرتبط با مرحله آمادگی و فاز پیشگیری از اثرات حادثه و کنترل به عمل آمد.

اول فروردین‌ماه هم زمین‌لرزه‌ای با بزرگی ۵ ریشتر شهرستان نطنز را لرزاند. این زمین‌لرزه در ۱۵ شهرستان استان اصفهان احساس شد. دوم فروردین ماه هم زمین‌لرزه دیگری در نطنز به وقوع پیوست. ساعت ۳:۱۴ بامداد دیروز سه‌شنبه هم زمین‌لرزه‌ای با بزرگی ۳.۸ ریشتر شهرستان نطنز در استان اصفهان را لرزاند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین