کد خبر: ۹۸۱۱۲۸
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱

حاشیه جدید در پرسپولیس؛ اصرار عجیب العملود برای سفر به مراکش!

ایوب العملود، بازیکن مصدوم پرسپولیس، با درخواست‌های عجیب برای سفر به مراکش، از تیم جدا شد.
حاشیه جدید در پرسپولیس؛ اصرار عجیب العملود برای سفر به مراکش!
آفتاب‌‌نیوز :

ایوب العملود، بازیکن خارجی پرسپولیس، پس از مصدومیت اخیرش با چالش‌هایی برای ادامه حضور در تیم مواجه شده است. او که پیش‌تر نیز درخواست‌هایی برای سفر به مراکش داشت، حالا با مجوز رسمی سرمربی راهی زادگاهش شده است.

ایوب العملود، بازیکن خارجی پرسپولیس، با اصراری عجیب برای سفر به زادگاهش در مراکش، مجوز ترک تیم را از اسماعیل کارتال دریافت کرد. این بازیکن که به دلیل مصدومیت از میادین دور است، ابتدا مدعی شد به دلیل بیماری همسرش قصد سفر دارد، اما سپس اعلام کرد که می‌خواهد دوران نقاهت خود را تحت نظر پزشکان مراکشی سپری کند. کادر پزشکی مراکش نیز با ارسال نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس، خواستار دریافت پرونده پزشکی او شده تا درمانش را در کشور خود ادامه دهند.

این تصمیم در حالی گرفته شده که پرسپولیس در هفته‌های آینده با بازی‌های حساس و سرنوشت‌ساز برای حفظ شانس قهرمانی روبه‌رو است، اما العملود به نظر نمی‌رسد در این دیدار‌ها همراه تیم باشد. این موضوع انتقاداتی را در میان هواداران پرسپولیس به دنبال داشته است.

منبع: طرفداری

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین