استقبال قاهره از گفت وگوی غیرمستقیم ایران و امریکا
وزیر امور خارجه مصر در گفت وگو با وزیر امور خارجه کشورمان با استقبال از مذاکرات ایران و امریکا ابراز امیدواری کرد که این گفت وگوها به نتیجه مطلوب برسد.
آفتابنیوز :
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به تماس پیش از ظهر امروز بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر، در خصوص تحولات منطقه و گفتوگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان با ایشان رایزنی و تبادل نظر کرد.
وزیر خارجه مصر با اشاره به بیانیه رسمی کشورش در استقبال از گفتوگوهای مسقط، ابراز امیدواری کرد این گفتوگوها به نتیجه مطلوب برسد.
وزیر خارجه کشورمان نیز ضمن تشکر از موضع حمایتی مصر، مواضع کشورمان در خصوص گفتوگوهای غیرمستقیم مسقط را تشریح کرد.
بررسی وضعیت سخت انسانی و استمرار کشتار غیرنظامیان در غزه و ضرورت تداوم تلاشهای دیپلماتیک برای برقراری آتشبس، از دیگر محورهای این گفتوگو بود.
منبع: خبرگزاری ایرنا
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه