کد خبر: ۹۸۳۱۶۴
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۰

ثبت جهانی ۴ میراث تاریخی و طبیعی مازندران

معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: باغ عباس آباد، جنگل هیرکانی، راه آهن شمال و ساز دوتار در لیست یونسکو قرار دارند.
ثبت جهانی ۴ میراث تاریخی و طبیعی مازندران
آفتاب‌‌نیوز :

مهدی اسحاقی با اشاره به در دست ثبت جهانی بودن روستای کندلوس اشاره به برگزاری کارگاه جوراب‌بافی سنتی در روستای کندلوس نوشهر گفت: این کارگاه آموزشی در راستای توسعه صنایع‌دستی روستایی برای زنان و فعالان حوزه صنایع‌دستی روستای کندلوس برگزار می‌شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با تاکید بر شعار همه درکنار هم تا جهانی شدن کندلوس افزود: روستای کندلوس از جمله جاذبه‌های منحصر‌به‌فرد شهرستان نوشهر و کاندید ثبت در لیست میراث جهانی یونسکو قرار دارد و روند اجرایی آن برای تأیید کارشناسان یونسکو در حال انجام است.

وی بر ضرورت حمایت ملی برای حفظ و صیانت از میراث‌فرهنگی تاکید و تصریح کرد: ثبت روستای کندلوس با همه آئین‌ها و سنن‌ها، قصه‌ها و افسانه‌ها و دیگر جاذبه‌های قابل تاملش قدم نخست است و مراقبت و حراست از این داشته‌های طبیعی و فرهنگی راه طولانی باقی مانده است.

اسحاقی از گردشگری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین محور‌های توسعه مازندران یاد و بیان کرد: نیاز است تا ضمن توجه ویژه ملی به این موضوع، سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری مازندران گسترش یابد.

معاون گردشگری مازندران، تصریح کرد: باغ عباس‌آباد بهشهر، جنگل‌های هیرکانی، راه‌آهن سراسری شمال و ساز دوتار از جمله ظرفیت‌های مازندران در لیست آثار جهانی یونسکو است و محصول خاص گردشگری استان شمرده می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین