کد خبر: ۹۸۳۶۱۷
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷

قیمت طلا در آستانه ۳۵۰۰ دلار

قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۸۶ درصد افزایش به ۳۴۸۷ دلار و ۵۹ سنت رسید.
قیمت طلا در آستانه ۳۵۰۰ دلار
آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا در معاملات روز سه‌شنبه بازهم افزایش یافته است. نگرانی درمورد انتقاد ترامپ از جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا سرمایه‌گذاران را به سمت طلا به‌عنوان یک پشتوانه ایمن سوق داده است.

به گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۸۶ درصد افزایش به ۳۴۸۷ دلار و ۵۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۱.۹۹ درصدی به ۳۴۹۳ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

دونالد ترامپ ضمن انتقاد از موضع پاول برای ثابت نگه‌داشتن نرخ بهره تا مشخص شدن تأثیر طرح عوارض بر تورم، خواستار کاهش فوری نرخ بهره شد و هشدار داد اگر این اقدام صورت نگیرد اقتصاد آمریکا با رکود مواجه خواهد شد.

بازار‌های سهام آسیا به‌دنبال فروش سریع سرمایه‌های آمریکا که وال‌استریت و دلار را تضعیف کرده‌است، هنوز به ثبات نرسیده‌اند.

چین در روز دوشنبه واشنگتن را متهم به سوءاستفاده از عوارض کرد و به کشور‌ها درمورد بستن یک قرارداد اقتصادی وسیع‌تر با آمریکا هشدار داد.

طلا که همواره یک سرمایه‌گذاری ایمن در زمان بی‌ثباتی‌های اقتصادی بوده، چهارشنبه گذشته از مرز ۳۳۰۰ دلار گذشت و در روز دوشنبه به ۳۴۰۰ دلار رسید.

بازار‌ها درحال‌حاضر منتظر سخنرانی مقامات فدرال رزرو آمریکا در این هفته هستند تا در بحبوحه نگرانی درمورد استقلال بانک مرکزی، سرنخ‌های بیشتری در مورد سیاست پولی آمریکا به دست آورند.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۳۲ دلار و ۹۸ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۷۱ درصدی ۹۷۳ دلار و ۷ سنت معامله می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین