کد خبر: ۹۸۳۸۸۸
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷

پیشکسوت استقلال: این فصل یک فاجعه تاریخی بود؛ حرف‌های بوژوویچ فریب بود و متاسفانه مدیران گول خوردند

کارشناس فوتبال معتقد است که تصمیمات اشتباه مدیریتی در فصل جاری یکی از عوامل ناکامی تیم استقلال تهران بود.
پیشکسوت استقلال: این فصل یک فاجعه تاریخی بود؛ حرف‌های بوژوویچ فریب بود و متاسفانه مدیران گول خوردند
آفتاب‌‌نیوز :

علی لطیفی می‌گوید ریشه مشکلات استقلال در مدیریت بی ثبات ۱۰ سال گذشته این باشگاه است.

تیم فوتبال استقلال تهران در دیدار معوقه از هفته بیست و دوم لیگ برتر روز دوشنبه اول اردیبهشت و در ورزشگاه آزادی رو در روی تیم هوادار قرار گرفت که این بازی با نتیجه تساوی ۲ بر ۲ خاتمه یافت تا شاگردان بوژوویچ در جدول ۳۰ امتیازی شوند و در سه هفته تا پایان فصل، خطری بابت سقوط آنها را تهدید نکند.

علی لطیفی پیشکسوت استقلال در رابطه با عملکرد این تیم مقابل هوادار اظهار داشت: ما امسال به نوعی عادت کرده‌ایم که پس از هر بازی استقلال بگوییم «افتضاح»؛ این بار هم چنین بود. استقلال روزگاری تیمی بود که حتی اگر از رقبا عقب می‌افتاد، باز می‌گشت و امتیاز می‌گرفت، اما حالا به مرحله‌ای رسیده که در پایین‌ترین سطح جدول قرار دارد و این برای استقلال، یک فاجعه تاریخی است.

وی ادامه داد:مقابل تیمی مثل هوادار که سقوطش قطعی شده و دیگر فشاری برای نتیجه‌گیری ندارد، استقلال باز هم شکست خورد. ساختار دفاعی استقلال از ابتدای فصل مشکل داشته و با هر حمله‌ای از سوی حریفان آسیب‌پذیر بوده است، چه مقابل تیم‌های بالای جدول و چه پایین‌جدولی‌ها. عدم تمرکز در ساختار دفاعی نماد این مشکل است. نمونه بارز آن را در بازی با پرسپولیس دیدیم؛ بازی‌ای که استقلال بهتر بازی کرد، اما در نهایت بازنده شد.

کارشناس فوتبال خاطرنشان کرد:استقلال در قیاس با پرسپولیس، سپاهان و تراکتور بازیکنان بین‌المللی کمتری دارد. بازیکنانی مثل روزبه چشمی، رامین رضائیان و … در استقلال کم است، بخشی از این اُفت را می‌توان گردن بازیکنان انداخت، اما ۸۰ درصد آن نتیجه مدیریت ضعیف، بی‌ثباتی در کادر فنی، نفوذ دلال‌ها و عوامل مشابه است.

او در ادامه درباره داوری نیز انتقاداتی مطرح کرد و گفت: من صریح می‌گویم که قانون مطلقی در داوری وجود ندارد. داوران بر اساس تفسیر خود تصمیم می‌گیرند و این تفسیر‌ها همواره به ضرر استقلال بوده است. به عنوان مثال، در مورد خطایی که روی رامین رضائیان گرفته شد، در لیگ‌هایی مانند انگلیس چنین صحنه‌هایی را خطا نمی‌گیرند، اما در ایران متأسفانه این‌گونه تصمیم‌گیری‌ها رایج است. فوتبال ما فیزیکی است و نباید برای فشار‌های معمول، اعلام خطا شود.

وی درباره شرایط فعلی کادر فنی استقلال اظهار داشت: من از سه ماه پیش نظرم را درباره بوژوویچ گفته‌ام. او وقتی در استقلال خوزستان بود، حرف‌هایی مطرح کرد تا دل برخی مدیران را به دست بیاورد. این حرف‌ها برای فریب بود و متأسفانه بدون رزومه مشخصی هدایت استقلال را بر عهده گرفت. کسانی مثل کی‌روش نمونه بارز این مدل مربیان هستند که خوب می‌دانند با شعار‌های مورد علاقه آقایان چگونه امتیاز بگیرند.

این پیشکسوت استقلال تصریح کرد:  بوژوویچ انتخاب درستی نبود، اما همه تقصیر را هم نباید گردن او انداخت. وضعیت امسال استقلال نتیجه یک دهه مدیریت نادرست و بی‌ثباتی در این باشگاه است. در ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر، هر ۶ ماه یک مدیر جدید آمده و هیئت‌مدیره و سرمربی تغییر کرده‌اند. هر بار بازیکنان جدیدی آمده‌اند و باز دوباره اخراج شده‌اند.

وی درباره نقش مدیران فعلی باشگاه نیز گفت: آقای نظری، تاجرنیا و اسدی هر سه از مدیران باسابقه و شناخته‌شده هستند و کارنامه‌شان مشخص است. حتی دکتر اسدی که سابقه بازی در تیم ملی و مدیریت باشگاه‌های نساجی و تراکتور را دارد، شخصی واقعی و جدی در فوتبال است. اما این مدیران تحت فشار هواداران قرار گرفته‌اند. متأسفانه فضای مجازی به شدت روی تصمیمات تأثیر گذاشته و اجازه برنامه‌ریزی بلندمدت به مدیران نمی‌دهد.

او در پایان گفت:انتخاب بوژوویچ نتیجه فشار هواداران، نبود گزینه داخلی مناسب و ضعف برنامه‌ریزی بود. متأسفانه در این بین دلال‌هایی هم نقش داشتند. همان‌ها که بازیکنان ضعیف را به استقلال آوردند. بوژوویچ در همان ابتدا روحیه بازیکنان را از بین برد و با گفتن اینکه بازیکنان بدنی مشکل دارند و پیراهن استقلال برایشان گشاد است، ضربه نهایی را زد. در حالی که وظیفه ابتدایی هر مربی، بازسازی روحی تیم در بحران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین