کد خبر: ۹۸۶۳۴۹
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۴

ادعای عجیب: برگزاری دربی میلان در استرالیا!

به نظر می‌رسد که مدیران سری آ ایتالیا در حال بررسی پیشنهاد برگزاری بازی میلان و اینتر در استرالیا هستند.
ادعای عجیب: برگزاری دربی میلان در استرالیا!
آفتاب‌‌نیوز :

دل مونته، مجری قرعه‌کشی‌های رسمی فیفا و تحلیل‌گر شبکه‌های ESPN و BT Sport، شایعه‌ای را مطرح کرده که در صورت تایید به خبری بزرگ تبدیل خواهد شد. بر اساس ادعای او، احتمال دارد دربی برگشت میلان در رقابت‌های سری آ در فصل ۲۶-۲۰۲۵ نه در سن سیرو، بلکه در استرالیا و در شهر پرث برگزار شود.

این تصمیم احتمالی به دلیل در دسترس نبودن ورزشگاه سن سیرو در زمستان سال آینده مطرح شده است، چرا که زمان بندی مسابقه با برگزاری المپیک زمستانی تداخل دارد. اگر این تصمیم نهایی شود، دو تیم اینتر و میلان باید برای انجام این دیدار حساس به آن سوی دنیا سفر کنند، احتمالی که اگرچه عجیب به نظر می‌رسد، اما به طور جدی در حال بررسی است.

دل مونته در صفحه رسمی‌اش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سری آ در حال بررسی پیشنهاد جالبی از سوی استرالیا است تا برای اولین بار بازی لیگ داخلی در خارج از مرز‌های ایتالیا برگزار شود. با توجه به تداخل بازی‌های خانگی میلان و اینتر با المپیک زمستانی، تلاش‌هایی برای برگزاری این دربی در پرث در ماه فوریه در حال انجام است.

روز دوشنبه در جریان ارائه مدیرعامل لیگ سری آ، لوئیجی دی‌سیرو، این پیشنهاد به طور رسمی ارائه شد و در حال حاضر مذاکرات برای نهایی کردن توافق ادامه دارد. پرث به تازگی نیز میزبان ستارگان فوتبال ایتالیا بوده است، آخرین بار در دیدار دوستانه میلان - رم در پایان فصل گذشته. بازی در ورزشگاه مشهور آپتوس برگزار خواهد شد. جزئیات بیشتر به زودی اعلام می‌شود.»

پذیرش چنین تصمیمی برای هر دو باشگاه بزرگ شهر میلان با توجه به تقویم پرفشار رقابت‌ها بسیار دشوار به نظر می‌رسد. سفر به آن سوی دنیا در میانه فصل و در اوج رقابت‌های لیگ و جام‌های داخلی و اروپایی می‌تواند چالشی بزرگ برای بازیکنان و کادر فنی دو تیم باشد. این احتمال از همین حالا می‌تواند با واکنش منفی هواداران و کارشناسان همراه شود.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین