کد خبر: ۹۸۸۵۲۳
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۳

مرگ مشکوک پسر دانشجو با مصرف قرص

شکایت خانواده جوان دانشجویی که بر اثر مسمومیت دارویی جان خود را از دست داده است، تحقیقات جنایی را کلید زد.
مرگ مشکوک پسر دانشجو با مصرف قرص
آفتاب‌‌نیوز :

خانواده این دانشجو که از شهرستان به تهران آمده‌اند وقتی مقابل بازپرس سالار صنعتگر نشستند، گفتند: ما شهرستانی هستیم و پسر جوان‌مان دانشجوی دکترای دامپزشکی تهران بود و برای درس و زندگی در تهران زندگی می‌کرد. البته با ما در تماس بود و گاهی هم پیش‌مان می‌آمد. همه چیز عادی بود تا اینکه به ما خبر دادند حالش بد شده و او را به بیمارستان برده‌اند. فوری به تهران آمدیم و به بیمارستانی رفتیم که بستری بود، اما پس از چند روز فوت کرد.

پدر دانشجوی فوت‌شده ادامه داد: پزشکان به ما گفتند پسرم قرص خورده و به خاطر همین فوت شده است، اما بچه ما اهل این نبود که بخواهد به خودش آسیب بزند. او زندگی سالم و درستی داشت. به همین خاطر هم از دوستش که خلافکار است شکایت داریم، احتمال می‌دهیم او پسر ما را فریب داده و مثلاً به بهانه شب بیدار ماندن به او قرص داده، اما همان قرص‌ها باعث مرگ پسرمان شده است. ما به او مشکوک هستیم و شکایت داریم.

با توجه به شکایت این خانواده، جسد برای معاینات دقیق به پزشکی قانونی فرستاده شده تا علت اصلی مرگ مشخص شود. همچنین تحقیقات برای بررسی ادعای این خانواده ادامه دارد.

منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین