سرهنگ تیمور کلانتری، ظهر دوشنبه، در جمع خبرنگاران، از دستگیری قاتل فراری در یک عملیات ویژه در ساری خبر داد.
کلانتری در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: در پی وقوع یک درگیری منجر به قتل در منطقه آبشناسان رباط کریم و فرار متهم، کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، مخفیگاه قاتل را در شهرستان ساری شناسایی کردند.
وی افزود: با هماهنگی مقام قضائی، عملیات غافلگیرانهای انجام شد و متهم در محل اختفایش دستگیر شد.
فرمانده انتظامی رباط کریم تصریح کرد: قاتل در بازجوییها به جرم خود اعتراف و عنوان کرد که درگیری به دلیل اختلاف بر سر دریافت فندک رخ داده و منجر به قتل شده است.
کلانتری خاطرنشان کرد: متهم پس از تکمیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.
وی با اشاره به اهمیت مدیریت خشم، گفت: عصبانیت محدود به سن یا محیط خاصی نیست و همه افراد ممکن است در شرایط مختلف دچار خشم شوند. برای کنترل آن، نفسهای عمیق، ترک محیط تنش زا، سکوت، نوشیدن آب و تخلیه هیجان از طریق ورزش توصیه میشود.