کد خبر: ۹۹۴۰۲۹
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰

ترافیک پوزه عقابی‌ها در کیش

️هر سال در بهار هر لاک پشت پوزه عقابی در معرض انقراض سه بار و با فاصله زمانی ۱۵ روز یک بار برای تخم گذاری به سواحل ماسه‌ای جزیره کیش می‌آید.
ترافیک پوزه عقابی‌ها در کیش
آفتاب‌‌نیوز :

لاک پشت‌های پوزه عقابی یکی از گونه‌های در حال انقراض هستند که هر ساله در فصل بهار جهت تخم‌گذاری به سواحل ماسه‌ای جزیره کیش می‌آیند.

فصل تخم گذاری لاک پشت‌های پوزه عقابی از اواخر اسفند تا اواسط خرداد است؛ به دلیل نقش مهم آنها در حفظ سلامت اکوسیستم دریا از جمله مرجان‌ها، همواره مورد توجه اتحادیه‌ها و سازمان‌های جهانی مرتبط با حفظ حیات گونه‌های گیاهی و جانوری در حال انقراض قرار گرفته‌اند.

لانه‌های آنها حتی الامکان به شکل طبیعی حفظ می‌شود و در صورتی که احتمال از بین رفتن لانه بیش از ۷۰ درصد تشخیص داده شود، تخم‌ها توسط محیط بانان به سایت حفاظت شده ساحل منتقل می‌شوند.
لاک پشت‌های پوزه عقابی در هر فصل بطور متوسط سه بار و با فاصله زمانی ۱۵ روز یک بار تخم گذاری می‌کنند و جوجه لاک پشت‌ها نیز ۶۰ تا ۷۰ روز پس از تخم‌ها بیرون آمده و معمولا به کمک محیط بانان به طرف دریا هدایت می‌شوند.

لاک‌پشت پوزه‌عقابی (Eretmochelys imbricata) یا منقارعقابی، گونه‌ای لاک‌پشت دریایی است که به‌شدت در معرض خطر انقراض قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین