کد خبر: ۹۹۵۷۲۸
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۱

جام باشگاه‌های جهان؛ شروع مقتدرانه پی‌اس‌جی/ اتلتیکو در گام اول ناامیدکننده بود

تیم فوتبال پاری‌سن‌ژرمن در اولین دیدار در جام باشگاه‌های جهان برابر اتلتیکومادرید به پیروزی رسید.
جام باشگاه‌های جهان؛ شروع مقتدرانه پی‌اس‌جی/ اتلتیکو در گام اول ناامیدکننده بود
آفتاب‌‌نیوز :

تیم‌های پاری‌سن‌ژرمن و اتلتیکو مادرید از ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه شب در چارچوب مسابقات گروه B رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان به مصاف هم رفتند.

در این دیدار پاری‌سن‌ژرمن توانست با نتیجه ۳ بر صفر اتلتیکو مادرید را شکست دهد. فابین رویز در دقیقه ۱۹، ویتینیا در دقیقه ۱+۴۵، سنی مایولو در دقیقه ۸۷ و لی کانگ این (پنالتی) در دقیقه ۷+۹۰ برای پاریسی‌ها در این بازی گلزنی کردند تا شاگردان لوئیز انریکه پس از قهرمانی در لیگ قهرمانان، شروع مقتدرانه‌ای در جام باشگاه‌های جهان هم داشته باشند.

اتلتیکو در این دیدار در دقیقه ۵۸ توسط خولین آلوارز به گل رسید، اما داور پس از بازبینی توسط کمک داور ویدئویی گل را مردود اعلام کرد.

اتلتیکو همچنین با اخراج کلمنت لنگله در دقیقه ۷۸، ده نفره در دقایق پایانی به بازی ادامه داد.

در دیگر دیدار گروه B، امروز و از ساعت ۵:۳۰ بامداد، تیم‌های بوتافوگو و سیاتل ساندرز به مصاف هم می‌روند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین