کد خبر: ۱۰۰۹۳۴۹
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱

مادورو: روابط اقتصادی ونزوئلا و روسیه وارد مرحله‌ای تازه شد

رئیس‌جمهور ونزوئلا طی اظهاراتی تأکید کرد که این کشور و روسیه در حال گسترش همکاری‌های سودمند دوجانبه در قالب اجرای پروژه‌های مشترک سرمایه‌گذاری هستند.
مادورو: روابط اقتصادی ونزوئلا و روسیه وارد مرحله‌ای تازه شد
آفتاب‌‌نیوز :

به نقل از خبرگزاری تاس، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا طی اظهاراتی تأکید کرد که این کشور و روسیه در حال گسترش همکاری‌های سودمند دوجانبه در قالب اجرای پروژه‌های مشترک سرمایه‌گذاری هستند.

این سخنان پس از گفت‌وگوی تلفنی دلسی رودریگز گومز، معاون اجرایی رئیس‌جمهور ونزوئلا با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه مطرح شد.

مادورو در سخنرانی خود طی مراسم «دفاع از صلح و حاکمیت ونزوئلا، آمریکای لاتین و کارائیب» که به‌طور زنده از شبکه تلویزیونی ونزوئلا پخش می‌شد، گفت: امروز معاون اجرایی گفت‌وگویی طولانی و سازنده با دوست نزدیک ما سرگئی لاوروف داشت که در آن بر گسترش اتحاد اقتصادی بین کشور‌های ما و اجرای پروژه‌های مشترک سرمایه‌گذاری تأکید شد.

به گفته مادورو، لاوروف در این گفت‌و‌گو پیام رسمی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه را برای ونزوئلا و به‌ویژه دوست خود، رئیس‌جمهور مادورو، ابلاغ کرده است.

روابط بین ونزوئلا و روسیه از سابقه‌ای طولانی برخوردار است که به دوران حکومت هوگو چاوز بازمی‌گردد؛ زمانی که توافق‌هایی در حوزه‌های انرژی، نظامی و فناوری‌های پیشرفته در دستور کار قرار گرفتند.

این تعاملات با هدف تقویت موضع ونزوئلا در برابر نفوذ ایالات متحده و ایجاد یک جهان چندقطبی ادامه یافت.

در سال‌های اخیر روند روابط به سمت بازگشت به روز‌های پررونق پیش رفت؛ به‌ویژه در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵، چندین نشست و توافق میان دو کشور انجام شده است، از جمله امضای «تفاهم‌نامه همکاری راهبردی» در ماه می ۲۰۲۵ که حوزه‌هایی مانند انرژی، توسعه میادین نفت و گاز، تجارت و همکاری‌های سیاسی بین‌المللی را پوشش می‌دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین