کد خبر: ۱۰۰۹۴۰۷
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱

پیش بینی هوای خوزستان؛ گرم، شرجی و آلوده

 مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی روند افزایشی دما در استان خبر داد.
پیش بینی هوای خوزستان؛ گرم، شرجی و آلوده
آفتاب‌‌نیوز :

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا روز سه‌شنبه ۴ شهریور روند افزایش دما در سطح استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود. 

وی افزود: همچنین تا روز چهارشنبه به ویژه در صبحگاه‌ها و شامگاه‌ها، جریان‌های جنوبی سبب افزایش رطوبت و شرجی در سواحل و مناطق جنوب شرقی و تا حدودی در بخش‌هایی از مرکز استان خوزستان خواهند شد. تا روز دوشنبه نیز در مناطق جنوب شرقی استان سرعت وزش باد‌ها در ساعاتی به صورت متوسط خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۴۶.۴ و ایذه با ۲۰.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۴.۹ و ۲۷.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

هوای ملاثانی در شرایط «خطرناک» / اهواز در وضعیت «بسیار ناسالم»

مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای ملاثانی در شرایط «خطرناک» و «قهوه‌ای» خبر داد.

شهریار عسکری اظهار کرد: براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۱۱:۰۰ امروز اول شهریور، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه ملاثانی ۳۱۱ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهر‌ها در وضعیت «خطرناک» و «قهوه‌ای» بوده است. همچنین هوای اهواز در شرایط «بسیار ناسالم» و «بنفش» بوده است.

وی افزود: همچنین هوای ماهشهر و رامهرمز در شرایط «ناسالم» و «قرمز» و هوای اندیمشک، دزفول، شادگان، امیدیه و هندیجان نیز در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

عسکری گفت: طبق شاخص ۲.۵ میکرون، هوای گتوند، شوشتر، لالی، مسجدسلیمان، هفتکل، باغملک، دزپارت، آبادان، رامشیر و آغاجاری در وضعیت «قابل قبول» و هوای اندیکا در شرایط «پاک» بوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین