کد خبر: ۱۰۱۳۴۲۰
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶

دیدار استقلال و الوصل با بلیت‌های میلیونی

دیدار تیم‌های استقلال ایران و الوصل امارات در هفته اول لیگ قهرمانان آسیا ۲ با بلیت‌هایی به قیمت نجومی برگزار می‌شود و طرفداران برای حضور در ورزشگاه باید هزینه‌ای تا ۶ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان بپردازند.
دیدار استقلال و الوصل با بلیت‌های میلیونی
آفتاب‌‌نیوز :

تیم‌های فوتبال استقلال ایران و الوصل امارات در هفته اول لیگ قهرمانان آسیا ۲ به مصاف یکدیگر می‌روند و قیمت بلیت این دیدار به رقم‌های نجومی رسیده است.

دیدار استقلال و الوصل روز چهارشنبه ۲۶ شهریور از ساعت ۱۹:۳۰ به وقت ایران در ورزشگاه خانگی تیم الوصل برگزار خواهد شد.

باشگاه الوصل قیمت بلیت‌های این مسابقه را بین ۵ تا ۷۰ دلار اعلام کرده است. با احتساب نرخ میانگین دلار در ایران که حدود ۹۸ هزار تومان است، حداقل قیمت بلیت به حدود ۴۹۰ هزار تومان و حداکثر آن به ۶ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان می‌رسد. قیمت بلیت‌ها بسته به جایگاه در ورزشگاه متفاوت است؛ صندلی‌های نزدیک به زمین و بخش‌های ویژه در بالاترین بازه قیمتی قرار دارند و بخش‌های دورتر یا معمولی با قیمت‌های پایین‌تر عرضه می‌شوند.

باشگاه الوصل همچنین از هواداران خود خواسته با حضور در ورزشگاه و خرید بلیت، بازیکنان تیم را مقابل استقلال ایران حمایت کنند.

این دیدار برای شاگردان ریکاردو ساپینتو اهمیت زیادی دارد و فرصتی است تا در اولین گام لیگ قهرمانان آسیا، نتیجه خوبی کسب کرده و با اعتماد به نفس بالاتر به ادامه رقابت‌ها نگاه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین