کد خبر: ۱۰۱۵۷۳۵
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹

مریم امیر جلالی: به قانون حجاب احترام می‌گذارم و بی‌حجاب نمی‌گردم

مریم امیرجلالی در برنامه‌ای اینترنتی گفت من به قانونی که الان در حال حاضر در کشور حاکم است احترام می‌گذارم و حجابم را برنمی‌دارم.
مریم امیر جلالی: به قانون حجاب احترام می‌گذارم و بی‌حجاب نمی‌گردم
آفتاب‌‌نیوز :

مریم امیرجلالی، بازیگر با حضور در برنامه‌ی اینترنتی مجید واشقانی از این گفت که در کانادا، هم روسری سرش می‌گذاشته و هم کلاه و طبق گفته‌ی خودش «بی‌حجاب» نمی‌گشته است.

او ادامه داد: «من به قانونی که در حال حاضر در کشور حاکم است احترام می‌گذارم.» 

امیرجلالی با تاکید بر این که به هیچ فردی عنوان سیاسی نیست افزود: «در این برهه از زمان به من می‌گویند باید روسری سرت باشد و من نمی‌توانم بجنگم. چون حال و حوصله‌ی درگیری ندارم. وقتی هم به کانادا می‌روم حجابم را برنمی‌دارم. چون دوست ندارم برایم مشکلی به وجود بیاید.»

او همچنین گفت: «من به روسری عادت کرده‌ام و حتی اگر بگویند همه‌ی خانم‌ها می‌توانند بی‌حجاب به خیابان بیایند من باز هم رویم نمی‌شود روسری‌ام را بردارم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین