کد خبر: ۱۰۱۶۰۵۷
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱

زلزله ۷ ریشتری فیلیپین را لرزاند

سازمان زمین‌شناسی آمریکا اعلام کرد که زلزله‌ای به قدرت هفت در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) مناطق شمالی فیلیپین را لرزاند.
زلزله ۷ ریشتری فیلیپین را لرزاند
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش ایرنا از آناتولی، پس از وقوع این زلزله در روز سه شنبه، مؤسسه آتشفشان‌شناسی و زلزله‌شناسی فیلیپین (فیولکس) هشدار وقوع سونامی صادر کرد.

طبق گزارش سازمان زمین‌شناسی آمریکا، مرکز زلزله‌ای که روز سه‌شنبه ساعت ۲۱ به وقت محلی و در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داد، در ابتدا در منطقه سبو واقع در شمال فیلیپین تشخیص داده شد.

این مؤسسه به مردم هشدار داد که از سواحل جزایر لیت، سبو و بیلیران دوری کنند و از مردم نزدیک به خط ساحلی خواست که به مناطق داخلی بروند.

رسانه‌های محلی فیلیپین گزارش دادند که در نتیجه این زلزله بخشی از یک زیارتگاه کاتولیک با قدمت چند صد ساله در شهر سبو تخریب شده است.

همچنین طبق گزارش‌های مننتشر شده کلیسای سنت پیتر و پاول در جزیره بانتایان نیز به دلیل این زلزله تخریب شده است.

مقامات فیلیپینی کلاس‌های مدارس در چندین بخش از سبو، از جمله شهر لاپو-لاپو، شهر ماندائو، شهر تالیسای، می‌نگلانیلا، کونسولاسیون و لیلوآن، را برای روز چهارشنبه لغو کردند.

مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان، بزرگی زلزله را ۶. ۷ ریشتر اعلام کرده است.

به گزارش ایرنا، در مرداد ماه سال گذشته بود که زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶. ۷ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) سواحل شرقی جزیره می‌ندانائو در فیلیپین را لرزاند.

همچنین در تیر سال گذشته، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی هفت ریشتر مناطق دریایی نزدیک می‌ندانائو دومین جزیره بزرگ فیلیپین را لرزاند.

فیلیپین در منطقه موسوم به «حلقه آتش» در اقیانوس آرام قرار دارد که معمولاً زلزله‌های شدیدی در این منطقه رخ می‌دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین