کد خبر: ۱۰۱۶۶۳۹
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲

استقلال با ۶ تغییر به مصاف چادرملو می‌رود

ریکاردو ساپینتو در حالی تیمش را برای دیدار هفته ششم مقابل چادرملو آماده می‌کند که تعدادی از بازیکنان این تیم نسبت به آخرین رویارویی دو تیم در استقلال تغییر کرده‌اند.
استقلال با ۶ تغییر به مصاف چادرملو می‌رود
آفتاب‌‌نیوز :

استقلال در ششمین دیدار لیگ برتر بیست و پنجم باید به دیدار چادرملو برود. این دو تیم آخرین بار ۱۸ اردیبهشت سال جاری در چارچوب هفته بیست و نهم به مصاف هم رفتند که مجتبی جباری سرمربی وقت استقلال برای آن دیدار تیمش را با ترکیب: محمدرضا خالدآبادی، روزبه چشمی، آرمین سهرابیان، رافائل سیلوا، رامین رضاییان (مهران احمدی-۸۹)، علیرضا کوشکی (جلال‌الدین ماشاریپوف-۷۷)، دیدیه اندونگ (آرش رضاوند-۶۱)، صالح حردانی، ابوالفضل جلالی، محمدحسین اسلامی (جوئل کوجو-۷۷) و مسعود جوما (محمدرضا آزادی-۶۱) به میدان فرستاد که حالا تعدادی از این بازیکنان با جدایی از استقلال دیگر در خدمت این تیم نیستند.

محمدرضا خالدآبادی، رافایل سیلوا و مسعود جوما از بازیکنان حاضر در ترکیب اصلی و آرش رضاوند و جوئل کوجو از جمع نفرات روی نیمکت که برای استقلال درآن تاریخ به میدان رفتند در فصل نقل و انتقالات از این تیم جدا شدند.

همچنین جلال الدین ماشاریپوف که در آن دیدار از دقیقه ۷۷ به جای کوشکی برای استقلال به زمین رفت نیز در حال حاضر مصدوم است و در این دیدار حضور نخواهد داشت تا جمع تغییرات قطعی استقلال نسبت به آخرین رویارویی با چادرملو به ۶ بازیکن برسد.

یادآور می‌شود؛ دیدار دو تیم یکشنبه ۱۳ مهر از ساعت ۱۸:۱۵ در زمین تختی تهران آغاز می‌شود. ضمن اینکه دیدار آخر دو تیم با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین