کد خبر: ۱۰۱۹۳۷۲
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹

هواشناسی ۱۴۰۴/۷/۲۸؛ هشدار برای سواحل جنوبی و شمالی

سازمان هواشناسی با صدور هشدار برای سواحل شمالی و جنوبی کشور از بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید تا روز جمعه در برخی مناطق از جمله سواحل دریای خزر خبر داد.
هواشناسی ۱۴۰۴/۷/۲۸؛ هشدار برای سواحل جنوبی و شمالی
آفتاب‌‌نیوز :

بر مبنای بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز، دوشنبه، در ارتفاعات جنوب کرمان، شرق و شمال هرمزگان و ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان افزایش ابر، رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید و گاهی گردوخاک روی می‌دهد. از اواخر وقت امروز نیز در ارتفاعات غرب کشور افزایش ابر و رگبار‌های پراکنده روی می‌دهد.

فردا سه‌شنبه در شمال غرب و استان‌های ساحلی دریای خزر به‌ویژه سواحل غربی افزایش ابر، بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

چهارشنبه در شمال غرب، سواحل دریای خزر، برخی مناطق دامنه‌های جنوبی البرز و ارتفاعات شمال شرق بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد روی می‌دهد.

پنجشنبه در اکثر مناطق کشور جو پایدار و آسمانی صاف و روز جمعه برای غرب سواحل دریای خزر بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود. دوشنبه بعدازظهر تا روز چهارشنبه خلیج فارس و طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه دریای خزر مواج است.

به گزارش تسنیم، سازمان هواشناسی کشور همچنین با صدور هشدار دریایی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریا در سواحل جنوبی و شمالی کشور طی روز‌های آینده هشدار داد.

سامانه اول تا سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ فعال خواهد بود و موجب افزایش بیشینه سرعت وزش باد تا ۲۴ نات و ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل طی امروز دوشنبه می‌شود و خوزستان و بوشهر در خلیج فارس و تنگه هرمز و در روز سه‌شنبه نیز سواحل خوزستان و بوشهر در خلیج فارس را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

از مهم‌ترین آثار مخاطره‌آمیز این سامانه می‌توان به غرق‌شدن شناگران و غواصان، پاره‌شدن تور‌های صیادی، آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت‌های تفریحی و صیادی، اختلال در تردد شناور‌های سبک، نیمه‌سنگین و مسافربری و فعالیت‌های فراساحلی و سکو‌های نفتی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی توصیه کرده است از شنا و انجام فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی خودداری شود و تمهیدات لازم برای ایمنی شناور‌ها و تجهیزات دریایی و آمادگی در برابر خسارت احتمالی اتخاذ شود.

همچنین سامانه دوم از صبح سه‌شنبه ۲۹ تا پایان چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ در مناطق ساحلی و دور از ساحل گیلان و مازندران در دریای خزر فعال خواهد بود و موجب افزایش وزش باد با سرعت ۲۰ تا ۲۴ نات و افزایش ارتفاع موج بین ۱ تا ۱.۵ متر می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین